HEDDA LYFTER OCH GADDAR

Kettlebell!!!

Kategori: Allmänt

Som rubriken säger så har jag och min gubbe börjat köra en hel del kettlebell swing för en riktigt snygg röv! Och för mark o böj såklart då men mest röv höhö;)

Han har en teori om att det är en optiövning vilket jag håller med om och gärna tränar eftersom den är väldigt behaglig att köra. Snygg röv och bra flås är väl en fin kombo;)

Bulken rullar på och jag känner mig plufsig hit o dit så dagsformsbilderna nedan är tagna direkt efter uppgång i morse för att se så skinny ut som möjligt;)


 Se yaa

träning träning träning o lite wow

Kategori: Allmänt

god kväll! eller snarare natt kanske ;D
 
jag har varit väldigt tyst här såg jag nu men jag har helt enkelt inte fått in rutinen;)
 
ja vad har man grejjat med senaste veckan, träning och dataspel. Umgåtts med min kvinnliga vän, varit på "sminkparty", eller snarare Mary Kay. Nu är min gubbe snart 300:- fattigare efter det dock..men säger man att man får handla något innan man går på en sådan tillställning så får han skylla sig själv;)
 
Idag har det blivit träning, eller ja det har gått i ett sedan i måndag så inte en enda vilodag har jag lyckats ta den här veckan. Eftersom man inte kört så jättetung träning utan grundning/byggning så har man bara haft träningsvärk, inte "tung" värk av att man är sliten. 
 
Såhär såg det ut idag på ett ungefär;
 
Supersetade miltärpress och pushdowns sammanlagt drygt 10 set, m.a.o så fick man ont i triceps efter det vilket då är meningen;)
 
sedan körde jag pullovers med 10kg som jag supersetade med latsdrag.
efter det långsamma latsdrag drygt 5 set och till sist vanliga latsdrag ungefär 5 set
 
uppvärmning inför bänken?! trodde inte jag skulle orka bänka efter att ha kört såpass mkt triceps innan men det gick bättre än förväntat. tog mig äntligen frbi 40kg-gränsen vilket jag ojjat över ett tag, dessutom med softtouch-stopp vilket betyder att jag inte "studsar" upp eller får vila stången helt mot bröstet utan endast nuddar det, och det kändes riktigt bra och rätt lätt så det var skönt.
 
Har inte tatuerat sådär jättemycket senaste tiden men gjorde en liten en på en vän under veckan här, såhär blev den:
 
 
nä, lite mer wow nu kanske;)
 
//Nörden
 

Wow och vila

Kategori: Allmänt

Hallå där! 

Varit stendött här jag vet men har haft fullt upp att spela wow förstår ni;) 

Trodde inte jag skulle fastna men jodå!

Sen har jag sträckt något i ryggen eller vad det nu är så kan knappt andas. Så inte ens promenader är optimalt känner jag:oo men men, hoppas det läker nån gång:)

Nu blir det mer wowspelande i sängen och viiila. Ikväll magic med vänner!

/// meganörden




Sleten tatuerare!

Kategori: Tattoo'

Hallow mina vänner

Varit dålig på att bokföra mitt liv här de senaste dagarna..ber om ursäkt för det!!

Men nu så..

Tänkte inleda med att säga att jag sovit som en kratta de senaste nätterna som förmodligen berott på att jag är på g att bli sjuk plus att jag är rätt så sliten i alla leder/muskler, har sträckt mig i ryggen osv osv. Gnäller nu men det suger stt inte kunna sova ordentligt.. Blir en helt annan person med dåligt humör när jag är trött:O

Menmen, nog om det! 

I förrgår tatuerade jag en vän till mig och nyss slängde jag upp en liten tattoo på min man. Båda blev nöjda hoppas jag;D
Idag kom min far och hans nya tjej på besök och jag hade såklart bakat lite åt dem. Klassiska kärleksmums! Smakade dock bara på smeten och glasyren,men de sa att dem var goda;)

I förrgår: odens tre horn! Snajsigt

Idag: ett mamma-hjärta, how cute:***


Nä nu ska jag spela lite och dricka saft. Blir nog en vilodag imorgon igen om jag mår såhär då med;p

träning och en go triceps-övning

Kategori: Träning

God kväll alla glada och goa

Idag har det spenderats lite tid på gymmet bl.a. Igår också, men jag skrev aldrig här då.. slarvpeck!
men men.

Igår bjöds det på böj, bänk, militärpress bakom nacken och pullovers(video). Idag marklyft och böj. Ljumskarna tål inte böj längre tror jag. Aj om fan

Pullovers är en goding om man vill få lite ont i triceps dagen efter;)

 

Strax kmr en vän till mig och min gubbe hit och skall tatuera sig. Skall bli spännande...

Pappa-firande & oplanerad vilodag

Kategori: Allmänt

Godkväll allesammans :)
 
Inledde dagen idag med en fet frukost sen drog jag till Säffle för att hälsa på min käre far som blev 55 år den göbben. Så mer än så har jag inte hunnit med idag. Hade tänkt hinna med att köra lite kondition när jag kom hem men jag dog i soffan. Har inte haft vilodag på hela veckan så jag får släppa träningsbegäret för en stund och chilla i min lila plysch-dress helt enkelt.
 
Ska strax iväg och spela lite Magic med ett salt gäng så det får bli på återseende!



 
 
 
 
 
 
 

cardioday<3

Kategori: Tattoo'

Eller kanske inte så jävla "<3" ändå...
 
Jag avskyr cardio. Min gubbe påstod nyss att jag fått "fetto-mentalitet", sjysst:P
 
Nej men jag har alltid gillat att köra intensiv träning, inte uthållighetsträning som långdistans osv. Tränade fotboll i många år och då springer man ett tag och härjar, sen får man vila en stund, och repeat. Men långdistans tråkar ut mig nåt så inni..Och då är det inte speciellt lätt att "hålla ut" om man verkligen inte finner 1% nöje med det.
 
Men kanske är det en vanesak. Jag måste i vilket fall vänja mig om jag ska få upp just uthållighet och kondition, för tyvärr får man inte det av enbart hopprep, pushups och intervallträning vilket jag föredrar mest.
 
stackars mig:/ haha
 
Så idag så står det crosstrainer, löpband, eller cykel på schemat. Vi får se vilket av dem jag väljer.. Cykla är helt okej faktiskt förutom att man får ont där bak;D
 
Nog om cardio. Kan iallafall fastställa att det är bra med det även om det suger;)
 
Tatuerade mig själv lite mer på armen igårkväll, på min "to be"-sleeve.
 
Here it is:
 

Frukostkladd

Kategori: Allmänt

God morron good morron

Sitter och kladdar lite scribbles och nyss svept en halvliter oboy,typ. Protein protein!! Nu har jag dock en väldigt mätt mage..

Får se om det blir nån träning gjord idag. Ibland blir muskler och leder så sjukt stela,blä:o


Nu funderar jag på om jag ska städa, tatuera mig själv eller kanske baka..


Presenter o marklyft

Kategori: Allmänt

God kvällens.
 
Idag blev det träning igen. Marklyft och böj. Slog pers i mark så snart är jag uppe i 100. Mysigt:)
 
Grått o blåsigt ute så idag har det inte hänt mycket mer än så. Låg i sängen och kolla Studentfesten(svensk komedi) med min pojk innan träning. Fick dock en liten överraskning när jag kom ner till gymmet då han köpt skor och en tischa till mig den smölen. Visste dock att jag skulle få kläder men inte vad;D
 
Denna tischan fr sweet.
 

Och så ett par svarta, höga converse!!! Älskar converse, så goa att träna och böja i också. Och sedan ännu ett par sneakers fr puma. Nu blir det att va snäll resten av veckan! Höhö

Handikappsvecka

Kategori: Träning

Som rubriken säger så kör jag med handikapp i alla övningar i början av veckan, idag blev det långsam böj utan bälte samt långsam bänk med soft touch. Usssssccchhh.

Arbetsvikten i böj var dock bara 45kg men när man väl sitter i botten och ska upp utan att få trycka på känns det liiite tyngre än så;)

Annars har det varit lugnt idag. Kollat serier och degat. Är sjukt trött:o skulle ha tatuerat en vän men det blev inställt så vi kör på nån annan dag under veckan. 


Bulk=bull-kropp(y)


Pers i böj och lite tatuerande

Kategori: Allmänt

Hello my friends :)
 
Gårdagen blev fylld med diverse ansträngande aktiviteter. Drog mig iväg till gymmet runt halv 3 och körde knäböj, bänk och mark. Slog allt pers i böj ändå, 65x10 blev det tillslut. En ökning med 5 rep. Gött mos! När jag till sist körde marklyft var jag sugen på att slå pb igen så det blev ett minde sådant, 70x8. Benen svek mig efter maxrep i böjen annars hade jag nog kunnat klämma ur en 4 st till, säger vi, höhö. Med andra ord var jag död när jag kom hem. Uschanemejen!!
 
Höll även min gubbe sällskap på gymmet efter det och när jag slutligen satt nyduchad i soffan med min protte-shake så småchattade jag med en vän om en tatueringen vi planerat på henne. Så hon kom förbi och så satt vi från 8 till strax efter 11 på kvällen igår och körde all in. Snacka om värk i bröstrygg, nacke och handleder efter det:O
 
Men hon blev nöjd, och då är jag nöjd och jag somnade gött så det var en bra dag trots mitt griniga humör och att jag tappade allt hela tiden och slog mig etc etc!
 
Såhär blev tatueringen
 
 
och här är mina marklyft igår!
 

LADDA!!

Kategori: Allmänt

Guten morgen alles!
 
Frukost uppäten och nu sitter jag och försöker ladda inför dagens lyft nere på gymmet. Grått och regnigt ute vilket jag gillar när jag ska träna. Då kan jag lägga all fokus på uppladdning.
 
Passet är upplagt likt så, att jag ska maxreppa på en "medelvikt" i knäböj, dvs försöka göra så många repetitioner jag kan. Skulle egentligen försökt göra en tung max 1:a men det tyckte inte min gubbe (och träningscoach):P Så vi får se hur det går med det! satsar på pers iallafall! Blir väl även lite marklyft och bänk också skulle jag tro.
 
Märks hur död jag är senare eller om jag ens tog mig iväg, haha. Återkommer med mer info;)
 
 
 
 
 
 

Bära däck som en karl!

Kategori: Allmänt

God kväll!

Burit däck ja, det är vad jag gjort idag på mitt extraknäck. Lagt upp nya vinterdäck och sen ner med de gamla kunddäcken. Däckkyft is the shizness! Även om däck suger att bära runt på för handlederna:(

Tatuerade även mig själv igår(y) 

Impulsiv som vanligt men det har väl ingen dött av kanske?:D


Att sluta är inget alternativ. Aldrig. Glöm ej det mina fina vänner.








Marklyft

Kategori: Träning

God morgon alla pigga och glada!

Snuvan sitter i men jag är på benen iallafall, så det blev allt ett träningpass igår ändå.

Körde långsamma marklyft bl. annat på 60kg som jag tänkte ladda upp här för att demonstrera lite.
Utöver det blev det knäböj med 3ct, dvs ett stopp på drygt 3 kortare sekunder i botten innan man går upp plus lite bänkpress med soft touch.

Anledningen varför jag tränar på detta viset är för att förbereda mig inför maxning i en stor övning,helgen som följer. Jag kör med sk "handikapp" varje övning för att vänja mig vid att det tar stopp, typ. Så enligt mitt schema som jag har nu så blir det maxning i knäböj på lördag. Men då ska jag hålla mig frisk också..

 

 
Väldigt bra för styrkan! och träningsvärken;)
 
 

JÄKLA FÖRKYLNING

Kategori: Allmänt

God möra! Som man säger här i Värmland.
 
Hatar att vara småförkyld. Ena stunden känner man sig pigg och vill träna, ut och göra saker, möblera om, baka osv osv och när man väl ställer sig upp och är på g att börja så blir man jättesjuk igen. Sen har jag ju svårt för att sitta still och bara chilla också;)
 
Tänkte snabbt introducera mig själv och min blogg såhär på förmiddagen innan jag drar igång bloggandet på fullaste allvar, eller hur man ska uttrycka det. 
 
ja man har ju instagram som man kan dela allt man gör men kände att en blogg kunde sammanfatta allt man skriver och postar här och där lite bättre! 
 
Jahaja vad ska jag skriva om här då, jo jag tänkte dela med mig av det jag gör om dagarna - tränar styrkelyftning/styrketräning, tatuerar, ritar och chillar i lilla Svanskog. Skriver ned mina pass, lägger upp lite bilder på när jag spänner mig kanske och lite tatueringsresultat månne. 
 
We'll see! 
 
Nu ska jag och min man hämta vår nya bil. En liten vit gubb-märscha. Väldigt handsome.
 
// YOURS TRULY